marți, 3 decembrie 2013

Despre relatia om-natura...

          In opinia mea, omul este insetat de natura si in acelasi timp, natura are nevoie de om. Natura este atat de minunata si atat de deschisa, incat oricine are acces la cunoasterea ei. Omul fara natura nu este decat un fulg ratacit, pierdut in abis.


          In primul rand, orice persoana isi poate gasi linistea in natura, uitand de problemele zilnice si de stresul provocat de el. De exemplu, omul poate sta pur si simplu intr-un parc, o rezervatie, pe o plaja sau intr-o padure, ascultand glasul viu al mediului inconjurator si simtind aerul curat si plin de prospetime pe care il ofera natura.
          In al doilea rand, daca abordam subiectul existentei si supravietuirii umane, ne dam seama ca orice om are nevoie de elemente din natura pentru a se putea adapta vietii. Oamenii au nevoie de resurse naturale cum ar fi apa, hrana, combustibil, lemn, piatra pentru a putea evolua.


          In concluzie, omul nu poate trai fara sa aiba o relatie stransa cu natura, indiferent ca are nevoie de liniste sau de resurse materiale.

Daca ai curajul sa cunosti natura, vei uita de abisul din trecutul tau si iti vei da seama cat de frumos poti sa traiesti alaturi de ea!

7 comentarii: